IMPERTEK ÁLPADLÓ RENDSZER

Közterületek, teraszok, tetőkertek esztétikus, praktikus és időtálló burkolásához kínál egyedülálló megoldást az olasz Impertek gyár. Ezzel a száraz burkolási rendszerrel egyszerűen és biztonságosan oldható meg a kültéri hidegburkolatok felfagyás mentes kivitelezése.

A  2 cm vastag kőporcelán lapokat a sarkoknál alátámasztva, ragasztás nélkül helyezzük el a megfelelően kialakított beton aljzatra, vagy közvetlen a vízszigetelésre. A lapok közt kialakított 2 vagy 4 mm vastag fugahézagok elvezetik a csapadék vizet, mely utána a burkolat alatt elfolyik a csatorna rendszerbe.

 

Az Impertek  ’’tappancsok’’ 1 cm és 100 cm magasság között fokozatmentesen állíthatók, 5% dőlésszögig önbeállók, így  a végleges burkolat vízszintbe rakható, még jelentős talajegyenetlenségek, szintkülönbségek esetén is.

Generál Katalógus

TERMÉK CSALÁDOK

MiniMart | PrimeUp

A MiniMart Támaszok, állítható magasságúak. A MiniMart Támaszok teljes magassági tartománya 10 és 37 mm között van, és minden egyes elem 400 kg terhelést képes elviselni..

MiniBalance |Balance

Az IMPERTEK legújabb fejlesztése az alátámasztó “tappancsok” tetejére kerülő minden irányban mozgó fej.
Ez a teljesen új innováció lehetővé teszi a dőlések automatikus korrigálását 5 fok-ig. 25 és 377 mm között állítható.

Martinetti

Széles és sokoldalú termék, mely kiegészítők bőséges választékával, 35 és 380 mm közötti magasságok lefedésére. 2 és 4 mm-es fuga távtartókkal rendelkeznek, amelyek gyorsan eltávolíthatóak, és minden igényhez alkalmazkodnak.

MegaMart

A MegaMart támaszok magassága 35 és 1020 mm között állítható,teherbírásuk 1000 kg. A folyamatos milliméter állítócsavarral ellátott fejnek köszönhetően az alap és a fej közötti csavar lehetővé teszi a már lerakott padlózat utólagos
állítását.

ELŐNYÖK

KIOSZTÁSI SEGÍTSÉG

SPECIÁLIS ELEMEK

A különféle Clips-ek lehetővé teszik a teraszok függőleges lezárását 8 cm feletti magasságnál. A rozsdamentes anyagból kialakított rögzítő párok tökéletes megoldást kínálnak a függőleges burkolati elemek stabil megtámasztásához.