A 20 mm vastag kőporcelán burkolat alkalmas kertek, közterületek, medencék és teraszok élvezhető és szemet gyönyörködtető terekké való átalakítására.
Medenceszegély, kerti sétálóösvény, nyitott relaxációs terület.

Kert, terasz

Ha a háza lüktető központi terévé akarja alakítani a kertjét és azon gondolkozik, hogy ugyanazokat a csempéket használná kint, mint amiket a belső tereiben is használt, ha egy olyan termékre vágyik, ami kényelmesen élhetővé teszi a szabadtéri tereket, akkor 20 mm vastag termékeink a legmegfelelőbbek, hogy elérje céljait:
19 kollekció (mindegyik összeegyeztethető beltéri padlózattal),
50 színben és 5méretben.
megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő terméket.

Medence

A csúszásmentesség az egyik legfontosabb szempont, amit a medence burkolat választásakor figyelembe kell vennünk. Termékeinkhez ráadásként speciális elemek is készülnek a teljes egység érdekében.

A külső terek legapróbb részletéről is gondoskodunk a különleges szegélyek és folyókák, lépcsőelemek nagy választékának köszönhetően.

Speciális elemek

A külső terek legapróbb részletéről is gondoskodunk a különleges szegélyek és folyókák, lépcsőelemek nagy választékának köszönhetően.

Közterület

Rendkívül magas terhelhetőségük, a hagyományos kerti használat mellett alkalmassá teszi gépkocsi lehajtók és/vagy más egyéb, gépjárművekkel terhelt területek, parkok, közterek burkolására is.

Gyártóink